Het kiezen van een ongeschikte afzuigkap of ventilatiesysteem voor jouw horeca keuken kan belangrijke en vervelende gevolgen met zich meebrengen.
De risico’s voor jouw personeel
Alles voor een veilige werkomgeving
Denk bijvoorbeeld aan een ongezonde werkomgeving voor jouw personeel. Als de afzuigkap of ventilatie niet voldoende capaciteit heeft om de lucht goed af te voeren, kunnen rook, dampen en vet zich ophopen. Dit kan leiden tot irritaties aan de ogen, neus en keel, ademhalingsproblemen en allergieën.
De gevolgen voor jouw gasten
En dus ook jouw omzet!
Daarnaast kan een verkeerde keuze voor de afzuigkap of ventilatie de ervaring van jouw gasten negatief beïnvloeden, en dat is niet goed voor de gasten zelf en jouw omzet op de langere termijn. Vieze geurtjes jaagt immers mensen weg, en daar moet je als ondernemer toch alert op zijn. Verder verhoogt een slecht gekozen afzuigkap of ventilatiesysteem het brandrisico.
Brandrisico:
Verbeter de brandveiligheid in jouw horecabedrijf
(…)
Wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt? Neem dan contact met ons op voor deskundig advies.